Sorin Misirianțu și Ioan Isaiu, în Amantul înșelat. Miercuri, în mansarda Napoca 15

sorinTeatrul de Club e o provocare în sine. Iar atunci cînd vine vorba despre prolificul actor și regizor clujean Sorin Misirianțu parcă tentația de a face parte din public te încearcă odată în plus. M-am întîlnit cu Sorin Misirianțu la un meci de baschet și-acolo mi-a lansat invitația, în stilul său personal: “hai, că n-o să-ți pară rău”. Am căutat cîte ceva despre piesă și despre cei doi protagoniști, sper să vă incite și să vă determine să vă cumpărați bilet. Piesa e miercuri, 17 mai, la ora 20.00, pe Napoca 15, la mansardă.

Pe pagina de facebook care găzduiește informații despre piesă am găsit asta:

“Amantul înșelat”, de Orlin Diakov este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora.

O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.
Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln si Paris.

Distributia:
Ioan Isaiu
Sorin Misirianţu

Regia: Sorin Misirianţu

* Preţul unui bilet este de 30 lei

Informaţii şi rezervări:
Napoca 15
Str. Napoca Nr.15, Cluj-Napoca, România.
Office: 0264-439043
Rezervări: 0730-083880
Email: contact@napoca15.ro
Site: www.napoca15.ro
Facebook: www.facebook.com/dieselcluj

IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și  film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secretul Mariei, Ingerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting.

SORIN MISIRIANȚU –  A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni,  Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Filme regizate – Benvenuti în Italia, Feedback, Rating, Parking. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național din Cluj Napoca, din țară și străinătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
881 citiri

Leave a Reply