U BT și CSU Oradea intră în febra semifinalei

Dykes în acțiune.  Foto: Silviu Cristea

Dykes în acțiune.
Foto: Silviu Cristea

Universitatea Banca Transilvania și CSU Oradea își vor începe marți seria întîlnirilor din cadrul semifinalei campionatului masculin de baschet. Mîine, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor Horia Demian cele două echipe se vor întîlni de la ora 19.00. 

 

Tichetele pentru primele două jocuri din semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin, între U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea s-au pus în vânzare online.

MECIULI 1 (marți, 2 mai, ora 19.00, Sala Sporturilor ”Horia Demian”) U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea – BILETE ONLINE AICI
MECIUL 2: (miercuri, 4 mai, ora 19.00, Sala Sporturilor ”Horia Demian”)U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea  – BILETE ONLINE  AICI

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este 20 de lei iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Îi rugăm în special pe abonați să vină mai repede la sală pentru a-și ocupa locurile.

Program la casa de bilete:

  • Marti, 2 mai: de la ora 16.00 – 20.00
  • Joi, 4 mai: de la ora 16.00 – 20.00

Elevii și studenții beneficiază de 50 la suta reducere pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplica doar la casa de bilete nu și online.

Azi, la Sibiu, de la ora 20.00, primul meci al celeilalte semifinale, CSU Sibiu-Steaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
484 citiri

Leave a Reply