Veniți, privighetoarea cîntă marți la Cluj, în Grădina Botanică

Noaptea-PrivighetorilorSă auzi cîntînd privighetorile, să te lași pe mîna specialiștilor de la Societatea Ornitologică Română pentru un eveniment complex, cu muzică bună și tururi ghidate, expoziții fotografice și concerte în Grădina Romană a Grădinii Botanice poate fi o alegere excelentă pentru ziua de marți, 23 mai. 

Societatea Ornitologică Româna organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului “Noaptea Privighetorilor”, pe 23 mai, la Cluj. Evenimentul este organizat an de an de Biroul Teritorial Cluj al SOR, iar anul acesta are exact aceeași rețetă de succes din anii precedenți – un duel între muzicienii din păduri și cei din orașe: păsări cântătoare contra soliști și interpreți de muzică clasică.

Evenimentul are loc pe 23 mai 2017, cu începere de la ora 18,00, în Grădina Botanică din Cluj și este o acțiune a proiectului „Păsările Clujului prin muzică și tradiție”.

Ca de obicei, “Noaptea Privighetorilor” începe cu un tur ornitologic ghidat, de la ora 18,00. Participanții merg să vadă și să asculte păsările cântătoare, iar apoi pot admira o expoziție fotografică cu tema “Păsări ÎnCântătoare”. De la ora 19.00 începe concertul de muzică clasică, în Grădina Romană. Vor fi interpretate compoziții de Enescu, Ravel, Beetohoven, Mozart…, va fi frumos.

Vor cânta Eva Butean, Dioszegi Benjamin, Raluca Ilovan, Teodora Buia, Sonia Vulturar, Fodor Lilla, Daniel Demian.

Participarea la eveniment este gratuită, dar biletul de intrare în Grădina Botanică costă 6 lei. În caz de vreme nefavorabila evenimentul se va desfășura în sala Casino din Parcul Central.

 

 Pentru informații suplimentare vă invităm să îi contactați pe:

Teodora Domșa, Coordonator proiect SOR, tel: 0742151848, dora.domsa@sor.ro

Benkő Zoltán, Ornitolog SOR, tel: 0742394975, zoltan.benko@sor.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.516 citiri

Leave a Reply