Vlad Chiricheș laudă Cupa Liceelor: “Respectați competiția la fel cum am făcut-o și noi!”

chirichesCăpitanul nationalei României și fundaș al echipei italiene Napoli, Vlad Chiricheș, este la ora actuală unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români. Dacă dăm timpul înapoi cu exact 13 ani, îl găsim pe Vlad Chiricheș în Cluj-Napoca, unde participa alături de Ardealul Cluj la ediția inaugurală a Cupei Liceelor la fotbal. Pe langa el mai erau și Alex Maxim sau Mihai Răduț, alți fotbaliști de calitate pe care fotbalul românesc îi are în acest moment.

Atunci aveau 14 ani și principalul lor obiectiv era câștigarea Cupei Liceelor. “A fost o experiență frumoasă pentru mine și mă bucur să văd că s-a păstrat tradiția, iar această competiție nu a dispărut cum au făcut-o altele”, ne-a spus Vlad.

Fundașul român își aduce aminte cu drag de confruntările de la Cupa Liceelor și le dă un sfat elevilor care participă în fiecare an la aceasta competiție. “N-am uitat meciurile de atunci, n-ai cum să le uiți, chiar dacă au trecut mulți ani, și sper ca elevii de acum să respecte competiția la fel cum am făcut-o și noi”, a adăugat Vlad Chiricheș, care-și dovedește încă o dată respectul față de sportul care i-a oferit deja atât de multe. “Le doresc mult succes jucătorilor și cel mai bun liceu să ridice trofeul la final!”, a încheiat fundașul naționalei României.

*interviu realizat la ediția a X-a a Cupei Liceelor

sursa foto: sportskeeda.com

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.239 citiri

Leave a Reply