Federer s-a calificat în semifinale la Halle! Sorana e în finala din calificări la Eastbourne!

foto: gerryweber-open.de – Roger Federer

Roger Federer l-a învins fără probleme pe Florian Mayer, deținătorul trofeului de anul trecut, cu 2-0 (6-3 6-4). Elvețianului i-au trebuit doar 68 de minute pentru calificarea în penultimul act. Roger are șansa să câștige al nouălea său titlu la Halle, dar până acolo mai trebuie să treacă și de Karen Khachanov – loc 38 ATP. Întâlnirea dintre cei doi va începe imediat după ora 14,00 și va fi primul meci direct între elvețian și rus. Khachanov traversează o formă foarte bună, ajungând în optimi la Roland Garros (învins de Murray), iar acum joacă semifinală împotriva marelui Federer. Cealaltă semifinală se anunță a fi foarte spectaculoasă. Alex Zverev joacă împotriva lui Richard Gasquet: scorul meciurilor directe fiind 1-1, ambele partide având loc pe „hard” chiar în acest an.

Sorana Cîrstea nu a avut emoții în primul tur al calificărilor la Eastbourne și a trecut de chinezoaica Liu cu 2-0, 6-1 6-2, în numai 46 de minute. Sorana (62 WTA) joacă astăzi de la ora 16,00 pentru calificarea pe tabloul principal și întâlnește o altă asiatică, pe taiwaneza Hsieh – locul 115 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două sportive în circuit. Hsieh a învins-o la Roland Garros pe Johanna Konta (7 WTA), iar în turul precedent al caificărilor a trecut de Kristen Flipkens (88 WTA) cu 2-1. Simona Halep este prezentă pe tabloul principal și o așteaptă acolo și pe compatrioata sa.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.786 citiri

1 comment to Federer s-a calificat în semifinale la Halle! Sorana e în finala din calificări la Eastbourne!

  • Lucian Chindris

    Ce ziceti de forma in care se afla Mihaela Buzarnescu? A castigat si-n aceasta saptamana categoric (6-1; 6-0)finala turneului ITF in care a jucat!

Leave a Reply