Reveniri de bun augur pe parchetul de la Ghibu (o cronică de Vali Todea)

Dimineața de sâmbătă, 10 iunie, a programat o nouă etapă a baschetului PMOB-ist. Am revenit după câteva săptămâni de absență alături de Silviu Cristea la mișcarea săptămânală, una care a fost de mare anduranță. Sfârșitul sezonului competițional l-a readus pe Vali Lemnaru în grupul nostru, cel care a rămas la fel de sprinten cum îl știam.

Ne-am strâns 11 competitiori, urmând să-i menționez pe cei care nu au fost enumerați mai sus: Ovidiu Blag, Mihai Miclăuș, Marius Mureșan, Dani Rus, Liviu Ciucă, Soso, Ovidiu Tebu și David. Eu am făcut tranziția între cele două echipe, având în vedere numărul impar de jucători. S-au jucat patru meciuri, dintre care unul singur câștigat categoric,

Vali Lemnaru, MVP

cel în care am reușit să marchez coșul victoriei, mișcare anticipată de Blag chiar la ultima fază. Una dintre încleștări s-a încheiat în overtime, suspansul fiind demn de o finală.

Blag s-a ocupat de distribuirea paselor și aranjarea jocului, Miclăuș a fost maestru în defensivă cât a fost posibil, Muri a alergat neobosit ca deobicei iar Dani Rus a creat probleme sub panouri, dar a transformat și de la distanță, precum Tebu, Silviu sau anterior amintitul Muri. Liviu a fost imperial la recuperare și a consumat multă energie ca întotdeauna, în timp ce David a jucat pe post de coordonator și marcat din spatele semicercului, fiind mai bătăios în joc ca altădată. Silviu și Soso au avut numeroase incursiuni spre coș, fiind greu de oprit. Tebu a avut o evoluție constant bună și a suferit o mică accidentare, din care și-a revenit rapid. Vali Lemnaru s-a aflat la finalizare dar a și pasat, sprintând cu lejeritate către panou. Prestația din sala liceului grigorescian i-a adus titlul de MVP, pe bună dreptate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
1.579 citiri

Leave a Reply