Roxer Grup și Xerox România te invită la Oradea la cea mai mare lansare de imprimante și multifuncționale Xerox

Roxer Grup şi Xerox România organizează prezentarea „Bihor, be smart! By Xerox”, marţi, 13 iunie, la Hotel DoubleTree by Hilton, în Oradea. 

 

invitatie oradea xerox bihor final

Se va vorbi în principal despre ceea ce înseamnă Serviciile de Print Xerox (XPPS) pentru companiile româneşti care vor să-şi eficientizeze fluxul de lucru şi să-şi reducă costurile de tipărire. Se vor organiza demonstrații cu echipamentele Xerox din noua generaţie, lansate primăvara aceasta.

Vor susține prezentări

– DAN MOLDOVAN, Director comercial Roxer Grup

-FLORIN SUDOR, XPPS Manager Xerox Romania

-GEORGETA HERDEAN, IT Manager Apele Române Oradea

La ora 12.15 va avea loc cea mai mare lansare de imprimante şi multifuncţionale
din istoria Xerox + DEMO

– IONUŢ BACIU, Business Partner Manager Xerox Romania

Demo-uri: tipărire de pe dispozitivele mobile, utilizarea serviciilor cloud, traducerea documentelor direct din imprimantă prin Xerox Easy Translator etc..

Pentru rezultatele de top obtinute în anii 2010, 2011 şi 2016, Roxer Grup a primit titlul de Partenerul Anului din partea Xerox Romania.

Roxer Grup oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează.

Recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii la nivel mondial, Xerox le conferă partenerilor săi şi implicit clienţilor acestora, garanţia calităţii, a profesionalismului şi a îmbunătăţirii continue a performanţelor echipamentelor şi serviciilor sale.

Înfiinţată în anul 1994 ca partener al companiei Xerox în judeţul Cluj, Roxer Grup este acum Xerox Premium Partner în 6 judeţe : Cluj, Bihor, Bistriţa, Sălaj, Satu – Mare şi Maramureş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
995 citiri

Leave a Reply