Simona Halep joacă de la ora 12,05 în optimi la Roland Garros! Olaru și Begu s-au calificat în sferturi!

rolandgaross.com - Simona Halep

foto: rolandgarros.com – Simona Halep

Simona are meci în câteva minute împotriva Carlei Suarez-Navarro. Românca a trecut cu bine în a doua săptămâna a competiției și arată că e pregătită pentru mai mult decât atât. Constănțeanca nu a pierdut niciun set până acum în turneu și demonstrează ca e o expertă a zgurei. Nici iberica nu a pierdut vreun set până acum la Roland Garros și se simte bine și ea pe zgură, fiind una dintre specialistele pe suprafața roșie. Suarez-Navarro depune foarte mult efort pe teren și aleargă mult, lovitura ei favorită fiind back-hand-ul executat cu o singură mână. Meciul dintre Simona și Carla este un clasic în circutul feminin, partida de azi fiind al 12-lea pe care îl dispută cele două. Halep conduce cu 6-5 în întâlnirile directe și azi poate duce scorul la 7-5.

Performanțe excelente obținute ieri de Raluca Olaru și Irina Begu la dublu feminin. Olaru/Savchuk au trecut de perechea Dabrowski/Xu cu 2-1 și vor juca mâine, în sferturi, împotriva Martinei Hingis, cea care face dublu cu Chan – favorite 3 la Roland Garros. Și Irina Begu e în sferturi după victoria obținută alături de Zheng. Cele două au trecut de Duan/Peng cu 2-0 și joacă tot mâine (la fel – în sferturi) contra dublului câștigător între Barty/DellAcqua și Gavrilova/Pavlyuchenkova.

Nadal și Djokovic au avansat, ambii, în sferturi cu scorul de 3-0 și de mâine vor începe meciurile cu adevărat dificile și pentru ei: Nadal vs. Careno-Busta și Djokovic vs. Thiem. Murray și Wawrinka joacă azi în optimi. Britanicul îl întâlnește pe Khachanov, începând cu ora 13,30, rusul trecând în tururile precedente de Isner și de Berdych. Wawrinka are meci cu Monfils nu mai devreme de ora 15,30. Gael este singurul jucător francez rămas în competiție la simplu.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.092 citiri

Leave a Reply