Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă pentru un loc în turul 3!

rolandgarros.com - novak djokovic

foto: rolandgarros.com – Novak Djokovic

Halep joacă de la ora 16,15 împotriva jucătoarei din Germania, Tatjana Maria. Halep nu a întâlnit-o niciodată până acum pe nemțoaica, locul 102 WTA, iar Simona trebuie să se adapteze repede la stilul adversarei. Constănțeanca pornește, totuși, clar favorită și ar trebui să-și adjudece calificarea.

Cîrstea continuă forma bună aratată pe zgură și o întâlnește, începând cu ora 17,30, pe Carla Suarez-Navarro. Iberica este o jucătoare care se simte confortabil pe suprafața roșie și ocupă în momentul de față locul 23 WTA. Cele două sportive s-au întâlnit o singură dată până acum, la începutul acestui an, chiar la Australian Open, acolo unde Sorana s-a impus cu 2-0.

Tecău și Rojer sunt foarte aproape de optimi, după ce au câștigat primul set și au un break avantaj în setul secund. Aceștia joacă împotriva dublului Lestienne/Moutet. Raluca Olaru și Olga Savchuk s-au calificat în turul secund, iar Begu și Zheng sunt și ele în al doilea tur la dublu feminin.

Favoriții au confirmat și ieri, iar Nadal și Djokovic s-au calificat în turul trei după victorii obținute în minimum de seturi. Wawrinka îl întâlnește chiar acum pe Dolgopolov, iar meciul lui Murray împotriva lui Klizan tocmai a început.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.631 citiri

Leave a Reply