Toate româncele sunt în turul doi la Eastbourne!

foto: lta.org.uk (Eastbourne) – Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, deși a pierdut finala de ieri din calificări, a beneficiat de statutul de „Lucky Loser” și a trecut în prima manșă de Katerina Siniakova. Cehoaica, 38 WTA, nu i-a pus mari probleme Soranei și românca s-a impus după 60 de minute cu scorul de 6-3 6-2. Cîrstea va juca în turul următor împotriva Johannei Konta – 7 WTA. Monica Niculescu este și ea în turul secund după un meci maraton câștigat în fața Marjanei Lucic-Baroni. Monica s-a impus cu 2-1, 6-4 5-7 7-5, după două ore și 20 de minute de joc. Niculescu a condus cu 5-2 în setul secund și a fost condusă cu 5-3 în decisiv, dar a găsit puterea să revină și să câștige partida. La sfârșitul meciului românca s-a arătat foarte fericită pentru victorie, aflând apoi chiar de la cel care o intervieva ca va juca în turul secund contra Petrei Kvitova – 12 WTA. Simona Halep debutează mâine la

foto: gerryweber-open.de – Roger Federer

Eastbourne, tot în cel de-al doilea tur, jucând, în premieră, cu Ying-Ying Duan. Toate meciurile româncelor de la competiția din Anglia sunt mâine, iar ora lor de începere va fi aflată în cursul zilei de azi.

Federer a mai câștigat o dată întrecerea de la Halle și a ajuns la 9 titluri obținute la acest turneu. Elvețianul l-a învins repede pe Alex Zverev cu 6-1 6-3 în numai 55 de minute. Roger a câștigat până acum 92 de titluri din cele 140 de finale disputate. FABULOS!

Pregătirile pentru Wimbledon au intrat în linie dreaptă, iar dintre marii favoriți la câștigarea turneului de Grand Slam din capitala Angliei doar Novak Djokovic evoluează cu 7 zile înaintea debutului la „All England Lawn Tennis and Croquet Club”. Sârbul joacă la Eastbourne și încearcă să pună la punct ultimele detalii și să se acomodeze cât mai repede cu iarba englezească.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.624 citiri

Leave a Reply