Azi începe BRD Bucharest Open!

foto: brdbucharestopen.ro

Open-ul feminin din capitala noastră a ajuns aproape de sfârșitul calificărilor și în această după-amiază urmează să se dispute meciuri din primul tur. Pe tabloul principal au ajuns 6 românce: Sorana Cârstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Maria Bara, Adina Cristian și Elena Ruse. Alexandra Dulgheru este la un meci distanță de primul tur la București, aceasta fiind nevoită să joace în calificări. Sorana Cârstea e favorită 6 a competiției, în timp ce Irina Begu pornește ca favorită 7. Principala favorită a turneului este Sevastova, urmată de Carla Suarez Navarro.

Azi sunt programate să joace în turul inaugural două românce. Irina Maria Bara (199 WTA și 22 de ani) urmează să evolueze împotriva bielorusei Sasnovich – 100 WTA, partidă care începe la ora 15,30. Adina Cristian (341 WTA și 19 ani) joacă împotriva Katerynei Kozlova – loc 124 WTA, de la ora 20,30. Româncele au o șansă bună să acumuleze puncte importante la turneul din București, mai ales că joacă pe teren prorpiu și se bucură de sprijinul pubicului.

Begu și Olaru, principalele favorite ale probei de dublu, înfruntă alte două românce în primul tur: Ruse și Bogdan – într-un meci care începe la ora 15,30. Simona Halep și Monica Niculescu nu vor putea participa la turneu din cauza unor mici probleme de sănătate. BRD Bucharest Open este dotat cu premii totale de 226 750 $ și se desfășoară la arenele BRD din capitală.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.866 citiri

Leave a Reply