Croația, campioană mondială la polo

Croatul Damir Buric, (stînga ) și sîrbul Milos Cuk, duel pentru minge în finala campionaului mondial de la Kazan. 8 august 2015. (AP Photo/Denis Tyrin)

A fost o finală cu o evoluție a scorului incredibilă, palpitantă: 4-0 pentru Croația, apoi Ungaria a egalat la 4, Croația s-a desprins la 7-4 și ungurii au avut din nou o revenire de excepție, s-a ajuns la 7-6. Aici însă croații au mai marcat o dată și acesta a fost scorul final, 8-6 pentru croați, care devin campioni mondiali chiar în Ungaria. 

După titlul olimpic cucerit în 2012 la Londra iată că echipa Croației reușește să cîștige campionatul mondial de polo, după ce a trecut în semifinale de eterna rivală, Serbia iar în finală de una dintre marile favorite, Ungaria, o formație care a dominat multă vreme lumea polo-ului…

Croația, cea care pierdea finala campionatului mondial din 2015, la Kazan, în fața Serbiei, și-a luat de data aceasta revanșa în fața sîrbilor și pentru acea finală, și pentru cea olimpică de anul trecut și a reușit o performanță cu adevărat deosebită.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.154 citiri

Leave a Reply