Halep joacă azi pentru un loc în optimi!

 

foto: wimbledon.com – Simona Halep

Simona nu a pierdut nici un set în precedentele două tururi, următoarea ei adversară fiind Shuai Peng (36 WTA). Meciul împotriva chinezoaicei va începe în jurul orei 15,30. Constănțeanca este cazată pentru prima dată de când participă la Wimbledon într-un sat, departe de aglomerația din centrul Londrei. Ea a dezvăluit: „Nu fac nimic special, doar încerc să mă bucur de această experiență, pentru că meciurile pe iarbă nu sunt ușoare și mă simt obosită după partide. Nu vreau să mă duc la cumpărături… este departe și traficul e dificil.” În urma victoriei cu Haddad Maia, românca a declarat: „Nu m-am panicat… ea are o lovitură foarte puternică și am simțit-o motivată. Fiecare moment a fost important, așa că a trebuit să-mi păstrez calmul, apoi a fost mult mai ușor să deschid terenul, să lovesc mai puternic și să stau foarte jos.”

Asiatica se prezintă foarte bine în acest sezon pe iarbă și are, la fel ca și Halep, doar o înfrângere pe suprafața verde. Peng a pierdut la Eastbourne împotriva Carolinei Wozniacki. Întâlnirea din această după-amiză va fi prima dintre cele două sportive în circuitul profesionist.

 Monica Niculescu joacă la dublu alături de Chan, iar acestea au trecut în primul tur de Olaru/Cepede. Începând cu ora 13,30 ele evoluează contra perechii Soylu/Wongteanchai. Raluca Olaru, deși a fost eliminată din proba de dublu feminin, își continuă aventura la „All England Tennis” și la dublu mix. Sportiva din România îl are partener pe Martin, un francez foarte experimentat în probele de dublu. Olaru și Martin au meci de la ora 17,30 împotriva cuplului Paes/Xu.

Federer și Djokovic au trecut lejer, cu 3-0, în meciurile disputate ieri și sunt în șaisprezecimile de finală. Murray joacă azi cu Fognini, în timp ce Nadal îl înfruntă pentru un loc în optimi pe Khachanov.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.490 citiri

Leave a Reply