Lansarea oficială a ciocolatei Ovidiu a avut loc într-un mare anonimat

Prezentarea oficială

Conu Dinu Gherman, unul dintre owner-ii de la Francesca m-a chemat oficial pentru lansarea noii ciocolate ce-mi poartă numele. Cum acolo era plin de clienți a așteptat pînă au plătit cu toții și au plecat și de-abia după aceea a avut loc evenimentul, n-am înțeles de ce. Complice i-a fost Andreea, care s-a prefăcut foarte bine cum c-ar fi încîntată că sînt acolo într-un asemenea moment important. 

Dinu Gherman a scos o tabletă (de data aceasta nu de ciocolată) și într-un cadru festiv a răspuns întrebării reporterului, o întrebare din aceea clasică, gen: Domnule Gherman, de ce Ovidiu?

“E o ciocolata careia ii place sportul… de aceea i-am zis Ovidiu. Ii place mai ales sa priveasca meciurile de tenis si sa se delecteze cu comentarii culte – in timp ce e mancata. Adoră sa faca sport impreuna cu oamenii, dupa ce a fost mancata. Cu alte cuvinte, e o ciocolata desteapta si e mereu intr-o forma de zile mari… de aceea i-am zis Ovidiu”.

După aceste cuvinte pe care le-a spus sub protecția anonimatului a avut loc o sesiune de degustări, care vor avea efect de-abia mîine dimineață, la cîntarul oficial.

Pînă una-alta însă, eu zic să aveți încredere în ciocolata, că nu l-aș fi lăsat să îmi ducă numele în deșert, mai bine într-un desert, nu?

Ciocolata asta e într-adevăr minunată.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
940 citiri

Leave a Reply