Mihaela Buzărnescu cîștigă tot ce prinde. E pentru a treia săptămînă consecutiv neînvinsă

Mihaela Buzărnescu are 29 de ani, a fost în 2012 în vîrful ei de formă, pe locul 141 iar acum ocupă locul 213 mondial. A cîștigat două turnee consecutive, ambele de 60.000 de euro iar azi a ajuns în semifinalele celui de al treilea, în Germania.

Coborîtă pînă înspre locul 900 acum doi ani, Buzărnescu are în aceste luni o evoluție entuziasmantă, existînd mari șanse ca să revină în turnee WTA cît de curînd.

Azi ea a trecut de suedeza Peterson, favorita 6, cu un sec 6-2, 6-2.

Cîștigarea unui al treilea turneu consecutiv ar echivala cu o performanță deosebită pentru Buzărnescu, un adevărat restart în cariera sa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
646 citiri

3 comments to Mihaela Buzărnescu cîștigă tot ce prinde. E pentru a treia săptămînă consecutiv neînvinsă

  • Lucian Chindris

    Domnule Ovidiu Blag cred ca sunteti de acord cu mine cand afirm ca Mihaela cu rezultatele exceptionale din ultima vreme este revelatia sezonului in tenisul romanesc. Azi am ramas profund mahnit cand am vazut tabloul principal de la openul Romaniei. INCREDIBIL! Mihaela Buzarnescu inscrisa la acest turneu nu are loc. Nu beneficiaza de un wild card si nici de acel loc SE ce se poate acorda in mod exceptional unei jucatoare cu rezultate deosebite!? De ce Federatia si organizatorii turneului nu au ochi si pentru ea? Le este frica ca ar putea “sa faca ravagii” pe tabloul principal si sa le strice socotelile? Ganditi-va ce este in sufletul ei inaintea finalei pe care o joaca maine. Indraznesc sa spun ca i se comite o mare nedreptate si ca tenisul romanesc e condus de mafioti!

  • Lucian Chindris

    A castigat finala e din nou campioana 6-0; 6-2 !! De la Openul Romaniei s-a retras Monica Niculescu! Poate in ultimul ceas i se va face dreptate Mihaelei si-i vor da ei locul in turneu.

Leave a Reply