Nini Dica, noul campion de la Tivoli Trophy Timișoara

Nini Dica (primul din dreapta), alături de antrenorul său, Răzvan Itu.

Tînărul jucător timișorean Nini Dica, antrenat de Răzvan Itu, a reușit un rezultat foarte bun la Timișoara, cîștigînd turneul Grade 3 din această săptămînă. 

Traseul lui Nini Dica a fost absolut spectaculos, nu a pierdut nici un set, a cîștigat în semifinale in fața unuia dintre cei mai rutinați juniori, bulgarul Andreev iar în finală l-a învins cu 6-0, 7-6 pe Even Lumsden, favoritul 7.

Despre acest turneu antrenorul său, Răzvan Itu, a opinat: “A fost un turneu de o valoare ridicată, cu atît mai important este rezultatul lui Nini Dica, în această companie selectă. Rezultatul acesta este rodul unei pregătiri intense și continue, o muncă ce ne arată că suntem pe drumul cel bun.”

Nini Dica a confirmat o dată în plus, și prin acest turneu, că reprezintă una dintre speranțele îndreptățite ale viitorului tenisului românesc.

Și Clujul a fost reprezentat cu succes la acest turneu timișorean, Ioan Dan Abrudan reușind (alături de Melnic) să cîștige titlul la dublu, 6-4, 6-4 în finala cu Crețu și același Dica.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
653 citiri

Leave a Reply