O sâmbătă încheiată la egalitate (cronică semnată de Rus Daniel)

Campionii…campionii…ole…ole…ole

Cu unii dintre noi plecaţi în concediu, cu alţii încă în refacere, am reuşit să ne strângem la terenul de baschet fix 7 jucători. Fără să ne dăm seama am întâmpinat o problemă destul de complicată: lipsea omul care de obicei făcea echipele. Astfel că am avut ceva bătăi de cap până să ne împărţim cât de cât echitabil, din punct de vedere valoric.

Dar până la urmă s-a dovedit a fi o alegere inspirată. Pe de o parte, echipa vedetelor: Lemnaru, David şi subsemnatul, iar de cealaltă parte: Miclăuş, Tebu, Muri şi Radu. Un 3 pe 4 care avea să ţină doar un meci şi jumătate, pentru că Radu a suferit o accidentare în meciul secund şi a decis că e mai bine să nu forţeze.

Avantajul când eşti cu un om în minus este că te mobilizezi mai tare”, spunea nu demult un clasic al fotbalului românesc. Nu avea să greşească pentru că exact acest lucru s-a întâmplat şi pe podeaua liceului din cartierul Grigorescu. Echipa celor 3 a dus repede scorul la 2-0 la meciuri, spre surprinderea echipei adverse. Rămaşi fără Radu, piesă importantă în angrenajul echipei, impulsionaţi energic de vocalizele, dar şi de reuşitele lui Miclăuş, Muri şi Tebu şi-au luat rolul în serios şi au început să înscrie la foc automat. Astfel că scorul la general a fost 2-2, după 4 meciuri crâncene, iar după negocieri avansate s-a decis ca ziua de sâmbătă să se încheie la egalitate, toată lumea aşteptând cu mare interes repriza a treia.

Statutul de MVP a fost împărţit între Muri şi Tebu, după votul unanim, iar dovadă peste veacuri rămâne fotografia cu cei doi.

Să mai notăm şi că la repriza a treia am avut invitaţi de marcă, chiar şi o prezenţă feminină, cu apariţii la unul din cele mai vizionate posturi TV, la rubrica Sport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
898 citiri

Leave a Reply