Azi aflăm componența grupelor Ligii Campionilor!

În 30 de minute, la Monaco, se vor trage la sorți grupele Champions League. Ultimele 5 echipe care au prins biletele pentru această competiție sunt Liverpool, Qarabag, Sporting, APOEL și TSKA Moscova. Cormoranii au început perfect aseară împotriva lui Hoffenheim și după un „start furtunos” (cuvintele lui Jurgen Klopp) au marcat 3 goluri în primele 20 de minute. Gazdele au făcut spectacol pe toată durata partidei, putând marca mult mai multe goluri decât au făcut-o. Cei mai buni oameni de pe „Anfield Road” în meciul de ieri au fost Can (2), Mane, Salah (1) și Firmino (1). Oricum, scorul de 4-2 în retur, după ce au câștigat și în deplasare cu 2-1, le-a asigurat englezilor prezența în faza grupelor.

Sporting s-a distrat cu FCSB și i-a învins cu 5-1 pe „Arena Națională”. Cea mai mare surpriză a play-off-urilor vine din Danemarca – azerii de la Qarabag au fost învinși cu 2-1 la Copenhaga, dar victoria de acasă, cu 1-0, îi duce și pe ei în premieră în grupele Ligii.

Avem și tabloul complet al echipelor calificate în grupe, împărțite pe urne valorice:

Urna 1: Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus Torino, Benfica Lisabona, Chelsea Londra, Șahtior Donețk, AS Monaco, Spartak Moscova.

Urna 2: Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, FC Sevilla, Manchester City, FC Porto, Manchester United.

Urna 3: Napoli, Tottenham Hotspur, FC Basel, Olympiakos Pireu, Anderlecht Bruxelles, FC Liverpool, AS Roma, Beșiktaș Istanbul.

Urna 4: Celtic Glasgow, TSKA Moscova, Sporting Lisabona, APOEL Nicosia, Feyenoord, Maribor, Qarabag, RB Leipzig.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.252 citiri

Leave a Reply