Iar am fost MVP, nu știu ce se întîmplă cu juriul care dă acest premiu…

David, Chertes, Blag, Liviu, Miclăuș, Tebu, Radu, Muri, plus Rus, care face poza.

Cel mai important lucru e că am jucat, și că am făcut-o ca de obicei trăgînd de noi pînă peste limite. În plus, printre noi a apărut și Chertes, un debut de bun augur, un tip de calitate, așa cum ne place nouă. Și omul a jucat foarte bine, alergînd de mama focului între cele două panouri. Sau de fapt poate cel mai important a fost că a fost ziua de naștere a lui Radu Simu? 

Oricum, a fost prima dată cînd Radu a scăpat de gura mea cînd întîrzie, de data aceasta avînd toate motivele din lume. Sau mă rog, unul foarte întemeiat. Și dacă punem la socoteală că a și plătit ca un mare domn nota de plată de la repriza a treia, aproape că trebuia să-i dăm lui titlul de MVP.

Dar să revenim…

Am fost patru pe patru inițial, pînă să apară Radu. Și am cîștigat în formula Chertes, Miclăuș, Rus și cu mine.

Apoi am jucat patru contra cinci. Nu știu cît de inspirat am fost cînd am ales să jucăm Liviu, eu, Chertes și Miclăuș în echipa de patru, dar știu că Radu, Tebu, David, Muri și cu Rus ne-au terminat fizic, atîta ne-au alergat. Important este că am rezistat încă cinci partide și chiar am luat două, astfel încît învingătorii s-au desprins cu 3-2, zic eu destul de greu, pentru că și în ultimul meci ne-am agățat, pierzînd în prelungiri, cu 11-13.

Și da, m-au ales MVP, uitînd că sîmbăta trecută a fost ziua mea, nu acum. Dar am primit cu pieptul sus și cu mîna pe inimă acest titlu, e a doua oară în stagiune cînd îl primesc, așa că se prea poate să îmi ajungă pe anul ăsta.

Vreau să menționez că tînărul David ne-a înnebunit cu jocul său foarte bun. Băiatul ăsta le-a adus victoria finală, cu un coș de trei puncte, a alergat ca un drac pe teren și are din ce în ce mai mlt tupeu în joc ( a început să-l faulteze din ce în ce mai des pe Liviu, ceea ce e destul de greu…) David a fost probabil cel mai bun, dar nu a avut destule pile să ia premiul, trebuie să se obișnuiască și cu astea…

Repriza a treia am avut-o la înălțime, a apărut și Fărcaș, ne-am “dixtrat” destul de bine, mai ales că sărbătoritul zilei, după cum v-am mai spus, a fost mare domn. Și, mai rar în ultima vreme, toți cei care au jucat au și venit la cafea, semn foarte bun.

No, păi asta e, de-abia așteptăm următorul sărbătorit, pe Liviu, cică e ziua lui sîmbăta viitoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
947 citiri

Leave a Reply