Rojer și Tecău s-au calificat în finală. Mihaela Buzărnescu e aproape de o premieră!

Dublul format din Horia și Julien a trecut în semifinale de Baker/Mektic cu 2-0 (6-1 6-0) și sunt în finala turneului de la Winston-Salem. Cei doi nu au avut nici un fel de emoții în a-și asigura victoria, dovadă fiind scorul și cele 53 de minute de care aceștia au avut nevoie să ajungă în ultimul act. În finala din California de Nord, Tecău/Rojer vor da piept cu Zeballos/Peralta, începând cu ora 23,00.

Adversarii românului fac echipă de aproape 3 ani și au victorii foarte importante în circuit: vs. frații Bryan, vs. dublul spaniol format din cei doi Lopez (Feliciano și Marc) sau vs. Bolelli/Fognini. Chilianul Peralta a ajuns la 35 de ani, dar jocul său din spatele terenului este de invidiat. Zeballos este un jucător activ și la simplu, ultima sa ispravă venind în urmă cu 2 zile atunci cand l-a învins, tot la Winston-Salem, pe Verdasco. Argentinianul are un back-hand foarte spectaculos, cu o singură mână, și poate pune probleme multor jucători de top. Finala din această seară se anunță a fi una foarte frumoasă!

Mihaela Buzărnescu este la un pas distanță de tabloul principal de la US Open. Românca a trecut în precedentele două tururi de Bouzkova și de Min, în finala din calificări urmând s-o întâlnească pe Mariana Duque-Marino. Sportiva de 29 de ani din București este foarte aproape să ajungă în premieră pe tabloul principal al vreunui turneu de Grand Slam. Partida Mihaelei începe la ora 19,30!

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.053 citiri

Leave a Reply