Astă seară: două partide de padel de zile mari!

Ciprian Porumb și Andrei Zăgrean luptă azi pentru titlu

În acest week-end s-au desfășurat meciurile celei de a doua ediții a Winners Padel Challenge, la Winners Sports Club. Dacă finala categoriei Light și-a desemnat cîștigătorii, învingătorii categoriei Advanced vor fi aflați astă seară, cînd au loc finalele competiției. Se anunță două finale disputate, motive să fiți acolo, de la ora 19.00. 

Iată și programul zilei:

Ora 19:00, finala mică: Andrei Chirilă/George Scridon vs. Raul Soporan/Patrick Ciorcilă

Ora 20:00, finala MARE: Rareș Mercean/Vlăduț Vălean vs. Andrei Zăgrean/Ciprian Porumb Jr!

Invingătorii, în centrul imaginii: primul din stînga Popa, al doilea Frățilă.

De menționat că la categoria Advanced echipele au fost formate, în majoritate, dintr-un jucător profesionist de tenis (activ sau retras din activitate) și un jucător de padel din categoria celor avansați. Excepție poate a fost echipa Bandeja (formată din Andrei Chirilă și George Scridon, cîștigătorii primei ediții a WPC, cei doi neavînd contact cu lumea tenisului, ci doar cu cea a padelului).

La categoria Light marii învingători au fost Mihai Frățilă și Răzvan Popa. Ei au trecut în finală de Bogdan Căpitan și Adrian Crecan.

Winners Padel Challenge, a doua ediție, a strîns un public numeros, entuziast, care apreciază acest nou sport care prinde din ce în ce mai mult contur la Cluj. Azi, în ziua finalelor, Winners Sports Club vă lansează invitația de a fi la fața locului, pentru a urmări două meciuri de mare interes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
756 citiri

Leave a Reply