Colorama, partener In/Out Transylvania Photo Festival

Ca și la ediția inaugurală, Colorama susține și de această dată acest festival de fotografie documentară  care reunește fotografi documentariști din România și din străinătate. “Povești de acasă” este tema ediției #2 ce va avea loc în perioada 5-15 octombrie în Cluj-Napoca.

 

Copy Center Colorama, înființat în 1999,  va realiza tipăriturile pentru acest festival, dotarea centrului permițînd satisfacerea oricărei cereri de copiere şi listare de documente de birou – alb-negru şi color, precum şi servicii de finisare tipografică doar cu tehnologie Xerox.

Tema din acest an a festivalului se poate rezuma astfel:

Căutarea unui loc pe care să îl numești “acasă” este o preocupare pentru foarte mulți oameni în societatea contemporană. “Acasă” este o întrebare pentru refugiații politic sau de război, pentru persoanele din țări mai puțin dezvoltate, pentru cuplurile transnaționale, pentru minorități, pentru artiști, pentru oameni care migrează în căutarea unui loc de muncă mai bun. Ce elemente ne fac să ne simțim acasă într-o țară, loc sau comunitate, și cum este să nu te mai simți acasă în locul din care provii?


La ediția #2 a In/Out Transylvania Photo Festival se va iniția o discuție despre acest subiect, la care să participe publicul larg și artiștii fotografi, într-o serie de evenimente ce includ: expoziții, proiecții video, dezbateri, prezentări de portofolii, foto-concert.

Mai multe detalii despre evenimente găsiți pe www.inout.photo

Lucrările artiștilor fotografi, tipărite la Colorama,  le veți putea vedea la

Urania Palace, Galeriile Minerva, Muzeul de Arta Cluj-NapocaKreatív KolozsvárWhite Cuib413,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
893 citiri

Leave a Reply