Monica Niculescu – singura româncă rămasă în competiție la simplu! Multe meciuri de dublu ale românilor încep chiar acum!

foto: usopen.org (Monica Niculescu)

Monica a învins-o ieri pe Ana Bogdan și s-a calificat în turul 3 la US Open. A fost un meci lung, de aproape 2 ore și jumătate, iar la final Niculescu a ieșit învingătoare, după o partidă care s-a terminat cu scorul de 6-2 3-6 6-3. Cele două se întâlniseră ultima dată tot la US Open, și tot în turul secund, la fel – Monica Niculescu având câștig de cauză. Meciul din ziua precedentă a fost unul echilibrat, diferența făcându-se în setul decisiv atunci când Ana și-a pierdut serviciul de 3 ori și în ciuda faptului că s-a apropiat la un singur game de Niculescu (4-3) nu a mai reușit să întoarcă soarta partidei. Așadar, Niculescu ajunge în turul trei și o va întâlni mâine, în premieră, pe americanca Jennifer Brady (91 WTA).

Foarte multe românce debutează azi pe tabloul de dublu feminin: 

Cîrstea/Sorribes Tormo vs. Ahn/Falconi – ora 18,00

Begu/Olaru vs. Gavrilova/Kasatckina – ora 19,30

Niculescu/Hsieh – Flipkens/Krunic – la noapte, 00,00

Tecău își începe azi aventura la dublu masculin:

Rojer/Tecău – Dzumhur/Lajovic – ora 19,30

Avem doi reprezentați și în proba de dublu mix:

Olaru/Mektic vs. Brady/Fratangelo – la noapte, ora 01,30

Tecău/Vandeweghe vs. Hlavackova/Roger-Vasselin – la noapte, ora 00,00

Atât Nadal, cât și Federer, s-au calificat în turul al treilea după victorii cu emoții: Nadal 3-1 Daniel și Federer 3-2 Youzhny. Dolgopolov, unul dintre favoriții noștri, a trecut ieri de Berdych, iar Shapovalov, decocamdată supriza de la Flushing Meadows, îl înfruntă pe Edmund, începând cu ora 20,00.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.773 citiri

Leave a Reply