Sandor Vizi a „lovit” din nou de la 3 puncte

Despre clujeanul Sandor Vizi am scris în vară, aici. Iată că la foarte scurt timp el a recidivat și ne dă din nou motive pentru a semnala succesul său deosebit pe care l-a repurtat zilele trecute la prestigioasa competiție Streetball Challenge Hungary.

În week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, în zilele de 22 și 23 septembrie a avut loc acest eveniment cu adevărat special, pentru că Streetball Challenge Hungary tocmai a sărbătorit 25 de ani de la înființare (un lucru absolut special pentru streetball, în general) și, mai mult, baschetul din țara vecină a sărbătorit 75 de ani de existență.
Streetball Challenge Hungary, ediția a 25-a, a fost cel mai important eveniment de streetball din istoria acestui sport desfășurat în Ungaria.
Locul ales a avut și el o semnificație aparte, pentru că această competiție s-a desfășurat în Hősök tere  (  Heroes’Square), unde nu s-a organizat niciodată vreo competiție sportivă, piața fiind dedicată memoriei eroilor, după cum îi spune și numele. De data aceasta însă organizatorii au dat un semn de recunoștință acestei duble sărbători a baschetului ungar și concursurile au avut loc aici.
Invitat de onoare a fost Bruce Bowen , de  3 ori castigator NBA cu San Antonio Spurs și unul din cei mai buni apărători din istorie!
La această finală de la Budapesta au fost prezenți cei 10 câștigători ai orașelor unde s-au desfășurat concursuri anul acesta competiția fiind, evident, una internațională.
Cu această ocazie Sandor Vizi a devenit cvadruplu câștigător al Ungariei la:
● 3 puncte (3 poziții cu câte 5 mingi, ultima minge dublă, se aruncă în 50 sec)
●aruncări libere (participantul aruncă până la prima ratată)
● 3 shots  (concurs de precizie și rapiditate pe timp)
2ball (tot precizie și rapiditate dar în 2 și durează 1 minut), alaturi de Halasz Imre.
Pentru aceste rezultate Sandor Vizi merită aplaudat iar pentru noi, pentru clujeni, este un motiv de mîndrie!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.812 citiri

1 comment to Sandor Vizi a „lovit” din nou de la 3 puncte

Leave a Reply