Winners Padel Challenge. Pregătiri pentru ediția a doua

Cîștigătorii primei ediții, echipa Bandeja

După o primă ediție ce a adunat la start 40 de echipe, cei de la Winners Sports Club își continuă demersul de a promova padelul. Astfel, în perioada 15-17 septembrie va fi organizat evenimentul Winners Padel Challenge 2, de data aceasta fiind cooptați și jucătorii avansați. 

Patrick Ciorcilă, managerul Winners Sports Club, se declată încrezător:  “Am primit semnale foarte bune după prima ediție a Winners Padel Challenge. Cei prezenți, indiferent că a fost vorba despre jucători sau spectatori, au gustat din plin evenimentul, ceea ce ne dă curaj să mergem înainte cu promovarea acestui sport captivant. Vom organiza acum un al doilea concurs, de data aceasta și cu o secțiune dedicată jucătorilor avansați, parte dintre ei fiind foști tenismani profesioniști sau antrenori de tenis. Vom asigura astfel un spectacol și mai atractiv. Și planurile noastre nu se opresc aici. Vrem să creăm o adevărată comunitate în jurul acestui sport.”

Vor exista de data aceasta două categorii de concurs, una denumită Light (pentru începători) și una Advanced (pentru deja inițiații în acest sport).

Amănunte veți găsi pe pagina oficială, aici. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
697 citiri

Leave a Reply