Zebra are 6 ani

Restaurantul prietenilor noștri de la Zebra face 6 ani. Parcă ieri se ivea în zonă, timidă, pentru ca acum, după ajustări substanțiale, să se individualizeze acolo prin calitatea mîncării și a serviciilor. Ultima renovare a avut loc în vacanța de vară și Zebra are un aer fresh cu care întîmpină acești 6 ani de la inaugrare.

Zebra este un restaurant capabil sa deserveasca zona industriala din Baciu – oferind posibilitatea de a servi mese de pranz, cu un meniu zilnic, diversificat și la un pret accesibil. La sfarsit de saptamana restaurantul Zebra poate fi folosit pentru diferite evenimente de familie. Prin investitiile derulate constant Zebra a creat serviciul de catering care cu ajutorul flotei auto dedicate poate livra in timp scurt preparatele comandate oriunde in oras, inclusiv în școli.

Printre momentele pe care cei de la Zebra le vor ține probabil minte multă vreme se numără și cel în care au primit vizita a doi campioni mondiali de snooker. Prezenți la Cluj pentru un mare eveniment de snooker, John Higgins și Ken Doherty au susținut conferința de presă la Snooker Club Cluj, alături de comentatorul Marius Ancuța și arbitrul Alex Crișan, cu toții gustînd din preparatele Zebra și declarîndu-se satisfăcuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
721 citiri

Leave a Reply