Adevărata sărbătoare a PMOB-ului ( o cronică de Silviu Cristea)

În ziua victoriei Simonei Halep, cea din semifinala care a propulsat-o pe primul loc, am hotărît și noi să denumim ieșirea la baschet ca fiind adevărata sărbătoare a PMOB, chiar dacă a trecut o săptămînă de la împlinirea celor 7 ani. Și tot sărbătoare a fost și pentru că l-am determinat pe Silviu să scrie cronica. Adică l-am luat atît de tare, cu toții, că n-a avut ce face…

O puteți citi, mai jos:


“A venit momentul să scriu iar cronica, mai repede decât mă aşteptam, dar asta a fost o “pedeapsă”, cum că am pierdut noaptea cantonamentului, în oraș…

Ajuns la sală cu 8 minute întârziere, am fost luat la 11 m de către echipieri, m-am schimbat repede și i-am dat bice, sau mai bine zis, am luat. Am pierdut cu un usturător 5-0.
Am jucat in urmatoarele formule: eu, Tebu, Rus si David, iar pentru oponenți au jucat Blag, Florin, Liviu și Radu, în primele 3 meciuri.

După ce nu am arătat nimic, a făcut David schimb cu Florin și acolo a știut să dea de 3 puncte și ne-a băgat mortu-n casă. Scorul a devenit destul de rapid 5-0 și ne-am zis să mergem să ne potolim setea cu o cafea si o cola rece, la repriza a 3-a. Acolo am vizionat meciul lui Halep, care a devenit #1. Nu au lipsit nici glumele și discuțiile despre evenimentele zilnice din urbe. Sa ne vedem cu bine, sanatosi, data viitoare. De-abia asteptam”.

Să adăugăm că Liviu a fost declarat MVP și că a vrut să împartă trofeul, dar juriul nu a fost de acord.

(o cronica de Silviu Cristea)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
711 citiri

Leave a Reply