Cum au fost cursurile lui Marius Ancuța la Snooker Cluj

În week-end-ul trecut au avut loc la Snooker Club Cluj primele cursuri profesioniste, avîndu-l drept antrenor pe cunoscutul Marius Ancuța.

Ideea acestor cursuri este una originală și, cu siguranță, în premieră la Cluj.

La Snooker Club Cluj au avut loc de cîțiva ani încoace o serie de concursuri foarte gustate de public și apreciate de către concurenți, de data aceasta organizatorii reușind încă o performanță prin cooptarea acestui mare cunoscător de snooker pentru a-i antrena pe cei care doresc să se perfecționeze.

Snooker Club a fost gazdă bună pentru Marius Ancuța și în 2016, atunci cînd acesta i-a prezentat aici pe John Higgins și Ken Doherty.  Dotările de la Snooker Club Cluj sunt la superlativ: mese profesionale, postav marca Snooker West of England Tournament, tacuri și triunghi Riley și bile Aramith.

Prețurile sunt de 20 lei/oră de luni până joi și 25 lei/oră de vineri până duminică. Există și posibilitatea de a alege din diversele variante de abonamente pregătite pentru voi: Gold, 30 de ore de snooker, 360 lei; Silver, 20 de ore de snooker, 260 lei; Bronze, 10 ore de snooker, 140 de lei.

Despre tot ce s-a întîmplat la aceste cursuri puteți citi un articol amplu pe www.clujlife.com, aici. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
432 citiri

Leave a Reply