Întîlniri cu AG Weinberger și Alexandru Andrieș

Alexandru Andrieș. foto: Clujul Cultural

A patra ediție a Cluj Blues Fest va fi prefațată de două întîlniri ce se anunță foarte interesante, cu doi dintre protagoniștii serilor de 3 și 4 noiembrie. 

Cităm informațiile de pe www.clujulcultural.ro în legătură cu aceste întîlniri:

“Vineri, 3 noiembrie, de la ora 11.00, în cafeneaua Insomnia (str. Universității nr. 2), AG Weinberger își va prezenta volumul ‘’Singular. Lamentări, observații, studii, poezii și alte texte’’. Fragmente din ‘’Singular’’ vor fi rostite în Insomnia de către actorul Valentin Oncu.

Sâmbătă, 4 noiembrie, presa clujeană și cei mai înfocați zece fani ai lui Alexandru Andrieș se vor putea întâlni cu artistul în cadrul unui Blues Brunch organizat cu ajutorul a NTT Data Romania, unul dintre partenerii festivalului.  Fanii care vor participa la întâlnirea cu Alexandru Andrieș vor fi aleși în urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a festivalului. Doritorii vor fi invitați să scrie ce l-ar întreba pe Andrieș dacă s-ar întâlni cu el, urmând să fie răsplătite cu un loc la Blues Brunch cele mai creative, interesante sau simpatice răspunsuri.

În afara acestor acțiuni, publicul este invitat să participe în fiecare seară, după concerte, la sesiunile de improvizație pe care artiștii prezenți la Cluj Blues Fest au în plan să le susțină în Karolina Pub&Terrace (str. Constantin Daicoviciu nr. 9).

Cluj Blues Fest 2017 aduce în acest weekend pe scena mare a Casei de Cultură a Studenților nume importante ale muzicii de blues din România: Marcian Petrescu & Trenul de noapte, AG Weinberger, Soul Serenade și Alexandru Andrieș.

Biletele pentru cele două zile de festival se pot cumpăra de pe site-ul www.ambilet.ro. Prețul unui bilet de o zi este 50 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 80 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziționa de la intrare cu 50 de lei.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.592 citiri

Leave a Reply