La Sighișoara Xerox Momentum, succese de marcă pentru echipa Roxer Grup

Echipa de la Cluj: de la stînga la dreapta: Szoke Karoly, Ionut Pop, Doru Abrudan, Dan Moldovan si Emil Moldovan (jos).

 

În luna octombrie a avut loc la Sighisoara Xerox Momentum, evenimentul anual cu forța de vanzari a partenerilor strategici GMO (General Markets Operations). Un eveniment de marcă, național,  unde s-au discutat subiecte precum evoluția pieței de office, portofoliul PSG (echipamente de producție și tipar digital), noile produse si soluții office, Channel Managed Print Services și soluții de marketing.

Echipa celor de la Roxer Grup (fondator Doru Abrudan, director general Voichița Abrudan) s-a numărat printre protagoniști, ca în fiecare an de altfel, obținînd premii importante. Iar fostul meu coleg, Emil Moldovan, că despre el cam vreau să vorbesc, a fost revelația revelațiilor prin premiul obținut.

„Premianții clasei” la Sighișoara au fost de data aceasta Dan Moldovan și Emil Moldovan, cărora li s-au recunoscut meritele pentru activitatea lor.

Dan Moldovan este unul dintre cei mai experimentați oameni de vanzări din toată rețeaua Xerox, de 21 de ani în echipa Roxer Grup și a fost premiat la patru categorii.

Emil Moldovan a devenit marketing champion 2017, pentru leaduri aduse prin campanii de marketing. Omul a reușit o adevărată metamorfoză, transformîndu-se dintr-un jurnalist sadea într-un comunicator excelent, inventiv, distingîndu-se prin originalitatea mesajelor pe care le transmite de cînd a făcut pasul spre echipe Roxer Grup. Mă bucur pentru el și sunt sigur că această companie a făcut o alegere foarte bună cooptîndu-l în echipă. Emil Moldovan are o experiență consistentă în presă, scriind în timp la Evenimentul zilei, Foaia transilvană (redactor șef adjunct) și Știri de Sport (redactor-șef). Odată cu cooptarea lui în staff-ul de marketing al companiei, această activitate are o anvergură considerabilă, prima recunoaștere venind acum, la acest eveniment național.

Pentru amănunte din activitatea Roxer Grup puteți accesa site-ul propriu, aici sau pagina de facebook, aici. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.082 citiri

Leave a Reply