Nepoți de Crăciun. Noi am mai fost în povestea asta acum 4 ani


PMOB – Platforma media Ovidiu Blag in vizita la Nepoti de Craciun, moment imortalizat de Photo Romania Festival — with Tiberiu Fărcaş, Marius Muresan, Nada Joger, Daniel Rus, Calin Ilea, Mihai Miclaus, Artur, Ovi Tebu and Tiberiu Matei at VIVO Cluj Napoca.

Nu mi-a mai scris Ciulea, mi-a scris altcineva. Mi-a trimis un comunicat și niște poze cu acțiunea asta. Dar mi-am amintit că noi avem poza noastră, de cînd am fost la Polus, în 2013, cînd am dus acolo alimente.  Și l-am descoperit și pe Arthur în poza asta: culmea, atunci el era sănătos și eu bolnav, de-abia mă mișcam, ăsta-i și motivul pentru care n-am ajuns în fotografie, că se mișcau prea repede pmob-iștii mei. 

Oricum, ne place povestea, pentru că ne place ideea de a-i ajuta pe vîrstnici, o categorie de care se vorbește mai puțin atunci cînd vine vorba despre acțiuni din acestea caritabile. Progresia în ceea ce privește numărul de pachete este impresionantă din cîte ne dăm seama, 3000 de pachete pentru cei în vîrstă reprezentînd o cifră considerabilă.

Asociația Magic People continuă și în acest an cu acțiunea umanitară ,,Nepoți de Crăciun” care a ajuns la a VIII-a ediție. Dacă în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un număr de 2500, în acest an, alături de volutari dedicați își propun să adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior să le împartă bunicuților pentru care singurătatea a devenit o normalitate și care au o situație financiară precară. Anul acesta ,,Nepoții” vor ajunge în 4 județe: Cluj, Alba, Mureș, respectiv Sălaj.

TU poți fi Nepot de Crăciun alături cei de la Asociația Magic People. Oricine dorește să se implice, să transmită un gând bun, să ofere un cadou poate dona în contul RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/. O altă modalitate de a dona este să cumperi alimente. Un pachet conține 1l ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste, 1 cozonac. Dacă alegi cea din urmă opțiune este recomandat să contactezi orgnizatorii pe adresa de mail asociația@magicpeople.ro, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/ sau pe site-ul mai sus menționat la secțiunea contact pentru a ști ce alimente sunt necesare.

Vă îndemnăm să faceți un mic gest, va fi primit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.154 citiri

Leave a Reply