“U” Cluj, cea mai numeroasă familie

Atmosfera caldă surprinsă de fotograful Dan Bodea

Grand Hotel Italia a fost, miercuri seara, gazda recepţiei de final de an organizată de Alexandrion Group şi de conducerea Universităţii Cluj. Fotbaliştii, staff-ul tehnic şi administrativ, împreună cu membrii cotizanţi au sărbătorit un an foarte bun din istoria clubului universitar.

Este o bucurie mare să fim împreună, așa a fost mereu Universitatea, o mare familie, familia “U”. A trecut mai bine de un an de când am început o nouă etapă din viața clubului pe care cu toții îl iubim. Ca manager sportiv, am fost mereu aproape de echipă. Când proiectul care a adunat la un loc universitățile, primăria și sponsorii a devenit viabil, unii au spus că Universitatea Cluj va pleca de la zero, fiindcă structura formată nu avea datorii. Universitatea nu avea cum să pornească de la zero, fiindcă voi, suporterii, îi erați alături, inimă lângă inimă”, declara, la inceputul evenimentului, managerul sportiv al “Șepcilor roșii”, Ioan Ovidiu Sabău.

“În acte”, familia “şepcilor roşii” adună peste 1.200 de “socios”, fiind echipa cu cel mare număr de membri cotizanţi din România, şi peste 1.000 de abonaţi. Dar în total sunt zeci de mii de suporteri care iubesc şi trăiesc o viaţă în “alb-negru” plină de culoare. Universitatea este un club iubit! Asta am văzut-o în 1 noiembrie 2008, când pe vechiul “Ion Moina” s-au aprins peste 20.000 de lumânări în memoria fostelor glorii ale clubului, în 29 ianuarie 2009, la “Marşul pentru o idee”, la protestele din septembrie 2012 împotriva mutării echipei la Buzău, la meciurile disputate “pe teren propriu” la Alba-Iulia sau Mediaş, la finala Cupei României din 2015 sau în meciul cu Dinamo, din “optimile” Cupei, când în tribune au asistat peste 10.000 de suporteri.

Acestea sunt doar câteva momente dragi din vieţile de suporteri, dar iubirea faţă de “U” Cluj o vedem şi o simţim la fiecare pas. Ba mai mult, ştim cu toţii că “U” are suporteri şi la nivel naţional sau international. Mulţi sunt plecaţi departe şi nu pot ajunge la meciurile Universităţii, dar inima le bate în ritm de “Slavă ţie, studenţie!”. Şi suferă de multe ori pentru că nu pot fi in tribune şi nu pot să simtă vibraţiile produse de Peluza Şepcile Roşii.

Prin cardul de membru, abonament sau redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către club, fiecare suporter poate fi o filă din jurnalul atât de bine scris al Universităţii Cluj.

Acum, poate mai mult ca niciodată, “U” are nevoie de suporterii săi la fel cum suporterii au nevoie de “U”!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.928 citiri

Leave a Reply