Baschetbalistele de la U, meci important sîmbătă, cu Alexandria

foto: Dan Bodea

În aceste zile baschetbalistele conduse de către Dragan Petricevic se antrenează de zor pentru partida de sîmbătă, cea în compania ocupantei locului 3 din clasament, CSBT Alexandria. 

Meciul va începe la ora 18.00 și va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, ea putînd fi urmărită și pe canalul FRB Tv (așa cum aparte pe www.frbaschet.ro).

În ultima vreme s-a putut constata la U încrederea pe care foarte tinerele jucătoare ale formației o au din partea băncii tehnice, în special Ghizilă (20 de ani) și Părău (care va împlini 17 în luna martie) primind multe minute meci de meci. Ele au fost cooptate de altfel și în lotul național.

CSBT Alexandria se anunță un adversar redutabil, o echipă care are 7 victorii în această ediție de campionat. Din cadrul formației s-au desprins Amukamara cu o medie de 22, 2 puncte pe meci, Bartee, cu 12, 2 recuperări pe joc și Vrancic, cu 3, 3 pase decisive pe meci.

De la U Vorpahl are media cea mai bună de puncte, 19, 1 pe joc, la fel cum tot aceasta are cele mai bune cifre la pase decisive, o medie de 6, 4 pe meci.

Pentru U Cluj urmează, după acest meci, un altul cu aceeași încărcătură, la Alba Iulia, pe data de 17 ianuarie (miercuri).

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
846 citiri

Leave a Reply