Baschet: Drumul calificării României trece prin Cluj

După victoria fantastică în meciul din Croația, România își joacă în continuare șansele de a se califica din grupa D în care se află, avînd astfel posibilitatea de a trece în următorul tur al FIBA World Cup 2019 Qualifiers. În cele ce urmează vă vom prezenta și traseul pe care o echipă din Europa trebuie să îl urmeze pentru a se califica la turneul final din China, 2019. 

Așadar, luni, la Cluj, România întîlnește Italia. Meciul începe la ora 19.00 și există toate șansele ca Polivalenta să se umple din nou pentru un eveniment sportiv de marcă.

Clasamentul la zi arată astfel:

1. Italia – 6 puncte (3 victorii)
2. Romania – 5 puncte (2 victorii, 1 infrangere)
3. Olanda – 4 puncte (1 victorie, 2 infrangeri)
4. Croatia – 3 puncte (3 infrangeri)

Elevii si studentii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la meciul de baschet dintre echipele nationale ale Romaniei si Italiei, programat sa se desfasoare in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, luni seara, 26 februarie 2018, cu incepere de la ora 19:00. Accesul elevilor si studentilor in arena va fi realizat in baza carnetului, prezentat la intrare.
Totodata, reamintim tuturor celor care doresc sa fie alaturi de Vulturi la meciul Romania – Italia ca biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate online accesand acest LINK.
Pe de alta parte, fanii baschetului, si nu numai, pot achizitiona bilete pentru meciul Romania – Italia si de la casa de bilete a Salii Polivalente, care are urmatorul program:  luni, 26 februarie – de la ora 16:00 – pina la ora 20:00.

În cele ce urmează vă oferim un link, aici, înspre modalitatea prin care o echipă din Europa poate ajunge la turneul final. Menționăm că pentru a trece la pasul următor România trebuie să se numere printre primele trei echipe din această grupă D la finalul tuturor meciurilor.

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
762 citiri

Leave a Reply