Colorama sprijină și fotbalul juvenil din Ocna Mureș

Sprijinul Coloramei în sport în general și în fotbal în special este de notorietate. De dată foarte recentă însă, aportul companiei în susținerea unui eveniment fotbalistic juvenil ce a avut loc la Ocna Mureș merită menționat. 

La Ocna Mureș 24 de echipe au participat la Cupa Dexter, sîmbătă și duminică, la sala de sport din centrul orașului. A fost a doua ediție, una dedicată juniorilor născuţi în anul 2009 şi mai mici şi juniorilor născuţi în anul 2007 şi mai mici, competiție organizată de clubul Soda Ocna Mureş.

Dincolo de rezultate, competiția aflată la a doua ediție are importanța ei în sine, dezvoltînd în zonă apetitul pentru mișcare, socializare și fair-play. Iar faptul că peste 200 de copii au făcut sport reprezintă, în sine, o realizare.

Președintele CS Soda Ocna Mureș, fostul arbitru internațional Sorin Corpodean (foto), este cel surprins de către fotograf în momentul ridicării bannerului competiției și a celorlalte materiale publicitare (afișe, broșuri) chiar de la sediul Colorama.

Sorin Corpodean a fost și cel care ne-a oferit rezultatele și cîteva lămuriri suplimentare:

-La turneul U 9 (2009 și mai mici) campioana a fost Școala de Fotbal “Liviu Antal” Sighișoara (0-0 in timp regulamentar și 1-0 la lovituri de departajare cu U Cluj), iar la U 11 (2007 si mai mici) a câștigat Unirea Alba Iulia (3-0 in finala cu Mureșul Luduș)

-Au fost doua zile, sâmbătă pt U 9 și duminica pt U 11, cu fotbal trăit la maxim de cei peste 250 de copii ( au participat 24 de echipe din 3 județe: Cluj, Mureș și Alba) dar și de toți cei care i-au susținut din tribuna, la ediția cu numărul 2 a CUPEI DEXTER! Mulțumiri și felicitări tuturor participanților, indiferent de rezultatele obținute, pentru dăruire, atitudine și spectacolul oferit, iar prietenilor parteneri de la COLORAMA un deosebit RESPECT pentru materialele promoționale asigurate pentru competiție!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.448 citiri

Leave a Reply