Cronica lui Florin Chertes: “Dacă e sîmbată, e baschet cu PMOB”

Simu, MVP

Florin Chertes e de-a nost deja, joacă bine și scrie bine. Azi ne transmite cronica sa. Să vedem ce ne spune autorul însuși:

“De ceva vreme incoace imi petrec sambata dimineata jucand baschet alaturi de niste oameni fantastici care m-au primit cu bratele deschise in grupul lor facandu-ma sa ma simt nemaipomenit alaturi de ei.
Sambata aceasta am reusit sa ne stragem 10 oameni … de fapt 9 oameni si 1 extraterestru (Lapusan e din alta liga ) asa ca am jucat cinci la cinci, o echipa formata din Lapusan, Miclaus, Tebu, David si Radu Simu iar cealalalta echipa formata din Daniel, Liviu Ciuca, Ovidiu Blag, Ilea si cu mine.
Despre meci ce sa zic … desi echipele erau destul de echilibrate valoric nu am reusit sa facem prea multe, poate doar ca am egalat,  1-1, pentru ca apoi sa ne pierdem treptat din precizia aruncarilor.  Si s-a ajuns la 3-1 pentru ei. Atit era scorul la ora 9:29 cand Blag si Ilea s-au retras din joc la fel ca Simona Halep de la Doha. Avand inca o jumatate de ora la dispozitie am mutat rapid si l-am transferat pe Miclaus la noi incercand sa mai reducem din diferenta de scor, lucru pe care nu l-am reusit, pierzand si de data asta, cu 2-0.

Din cei zece participanti la aceasta confruntare sau remarcat urmatorii:

-Lapusan care a marcat de fiecare data cand echipa avea nevoie

-Radu Simu (ales si MVP_ a fost cu mult peste ceilalti jucatori atat in aparare cat si in atac, a marcat si a recuperat cand a vrut el.

-Tebu,  de la care mi-a placut genunchiera lui 🙂

-Daniel Rus care a avut zeci de aruncari de la 3 puncte din care cred ca a reusit doar 2 desi unii dintre coechipieri l-au rugat sa nu mai arunce ca nu e in mana…cred ca e fan al filmului “Nu cedeaza, nu capituleaza” cu Cyntiha Rothrock.

A fost o intalnire reusita in care am alergat, am transpirat, ne-am bucurat de baschet si pe care am terminat-o ca de obicei la masa unde pe final s-a servit deja celebra portie de papanasi la doua farfurii”.

(o cronică de Florin Chertes)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
882 citiri

Leave a Reply