Frumosul gest al Simonei Halep

Simona Halep s-a prezentat azi în fața jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă separate, răspunzînd deschis tuturor întrebărilor acestora.

Fie că a fost vorba despre gîndurile în legătură cu recenta finală de la Australian Open, despre accidentarea suferită sau despre decizia de a nu juca, Simona Halep a lămurit toate aspectele, cu claritate și calm.

De asemenea și-a arătat disponibilitatea de a acorda autografe, de a răspunde fanilor și a menționat că își va susține colegele pentru a obține victoria.

Iată cîteva fragmente:

„Am venit să simt atmosfera echipei. Nu cred că e potrivit ca eu să intru pe teren neantrenată, de când am venit din Australia, fiind încă accidentată. Nu ar fi corect față de celelalte jucătoare. Ele sunt în formă, sunt sănătoase și mi se pare mult mai bine ca echipa să fie formată din jucătoare apte 100% pentru joc”, a mai spus numărul 2 mondial.

„Mă bucur că fanii au cumpărat bilete, am auzit că sunt foarte mulți cei care vin să vadă meciurile. Chiar dacă eu nu joc, trebuie să vină să susțină echipa României. O să merg, o să fac poze  și o să dau autografe, atunci când cineva îmi cere”.

Chiar azi, Simona a confirmat prezența la un meci de baschet, cel pe care U Banca Transilvania îl va susține, în cupele europene, cu ciprioții de la Keravnos. Simona va fi cea care va face angajamentul în acest meci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
896 citiri

Leave a Reply