La conferința de presă încrederea într-un rezultat pozitiv a fost cuvîntul de ordine

Componentele echipei României de Fed Cup au susținut azi o conferință de presă. Atît ele cît și căpitanul nejucător Florin Segărceanu au transmis încredere în ceea ce privește victoria din meciul cu Canada care va avea loc în week-end, la Cluj. 

Sorana Cîrstea și-a manifestat la rîndul ei convingerea că România e favorită și a adus cuvinte de laudă deosebite legate de sala în care se va juca meciul:

”Pornim cu prima şansă, avem experienţă şi jucătoare mai bine clasate, dar în Fed Cup valorile se egalizează, nu seamănă cu ce se întâmplă la alte meciuri. Sper să ne respectăm statutul. Arena este de senzaţie. Am fost peste tot în lumea asta, dar rar am văzut o asemenea arenă. Lumea e foarte deschisă cu noi. Sper să avem 2-0 după prima zi, să dormim liniştite. Ideal ar fi 3-0, toată lumea îşi doreşte, dar nu trebuie să le luăm de sus pe adversare”, au fost cuvintele Soranei.

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a spus: “Obiectivul nostru este de a câştiga aceste meciuri de baraj  şi cred că într-o bună zi vom fi în grupa mondială şi, de ce nu, să jucăm o finală”.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
703 citiri

Leave a Reply