Repetiţie cu public

Cei 6 care au speriat restu`…

Pot să scriu ce vreau, pentru că lumea e la tenis, dar n-ar fi corect faţă de publicul telespectator. Astăzi, la mişcarea noastră tradiţională, am făcut un antrenament neoficial pentru Cupa Presei la Baschet 3×3, competiţie organizată, la sfârşitul acestei luni, de CS Universitatea Cluj.

Aşadar, ne-am strâns doar 6 flăcăi…asta şi din cauza lui Tibi Fărcaş (dacă l-am lăudat data trecută, acum trebuie să-l controlăm puţin la glezne, mai ales că nu e la prima abatere de acest gen). Se dă următoarea problemă…un tren pleacă din Oradea, la ora 6:00, cu destinaţia Cluj-Napoca. Viteza medie de deplasare este 45km/h…de ce nu ajunge Tibi la baschet? #sleepingsaturday, #ceasulmeumintenuare, #somnuleviatamea.

Buuun. Să revenim de unde am plecat. La sală era aglomeraţie. Se dădea examen pentru obţinerea diplomei de ajutor de sudor. Lume multă, locuri de parcare puţine.

Noi ne-am văzut de treabă. Mihai Miclăuş ne-a împărţit în două grupări paramilitare. El s-a pus în echipă cu Liviu şi cu Muri, în vreme ce dincolo au jucat Silviu, Chertes şi subsemnatul.

Am început mult mai bine ziua, iar după 20 de minute era deja 3-0 pentru noi. În loc să mergem la duş, ne-a mâncat în dos să mai jucăm. Şi bine am făcut. Ne-au egalat la 3, cât ai zice “supercalifragilisticexpialidocious”. Însă nu se termină totul aici…că-i greu cu PMOB! Ne-am revenit din cenuşa şi am câştigat ultimele două meciuri, ducând scorul general la 5-3. Titlul de MVP a mers direct la Silviu, artizanul victoriei noastre şi autor a cel puţin 47 de coşuri de 3p.

Una peste alta…a fost un antrenament bun pentru Cupa Presei şi cred că am făcut o bună propagandă sportului cu mingea la coş.

Bineînţeles că nu putea lipsi “sfertul cinci”, de data aceasta fiind mai scurt ca de obicei, dar la fel de intens. Rămâne să ne vedem data viitoare. Până atunci…hai România! Hai feteeee!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.870 citiri

Leave a Reply