U Banca Transilvania s-a calificat în primele 16 ale FIBA Europe Cup

Watson, numărul 4. foto: Silviu Cristea

Cu Simona Halep făcînd prima angajare, U Banca Transilvania a avut seara perfectă, cîștigînd cu Keravnos și calificîndu-se între primele 16 echipe ale FIBA Europe Cup. 

U BT  a cîștigat în fața ciprioților de la Keravnos cu scorul de 77-71, grație unui ultim sfert de excepție, pe care și l-au apropiat la scor, 26-13.

Meciul a avut sare și piper, un meci care pe care, la capătul căruia clujenii au avut satisfacția de a fi luptat și cîștigat.

Watson (foto, numărul 4), a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 20 de puncte.

Antrenorul clujean, Silvășan, a conchis, după această campanie:

”Tot timpul e bine cand câștigi și când îți îndeplinești unul dintre obiective. Ma bucur că am reușit să ne păstrăm calmul pe finalul meciului, cand mai erau 5-6 minute si ne conduceau chiar și la opt puncte, dacă nu mă înșel. Nu am renunțat nicio secundă, au venit niște faze importante în apărare în special și am înscris niște coșuri ușoare pe tranziție. Mă bucur că am stat tari din punct de vedere mental și am reușit să câștigăm și să ne calificăm în optimile de finală. Putem cădea cu oricine, sunt 15 echipe lângă noi cu care putem cădea. Vom vedea care vor fi sorții, care ne va fi norocul. Evident, nu ne vom mulțumi doar cu calificare în optimi, ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, cu siguranță vom aborda la victorie
următoarea manșă!” (declarație de pe site-ul oficial al echipei)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.300 citiri

Leave a Reply