Cronica lui Silviu Cristea e bună ca jocul lui de ieri

Bine v-am regăsit dragi cititori! Ne aflăm pe Platforma Media Ovidiu Blag, locul unde sportul și știrile de calitate își au locul bine rânduit, locul unde îți poți ocupa timpul, citind ceva de calitate. Notăm de această dată, mișcarea clasică de sâmbată dimineața, o mișcare care astăzi a avut o repriză în plus…
Dar toate la timpul lor, să nu ne forțăm norocul. Începem dimineața în forță, la 8:30, fiind prezenți pe parchet nouă jucatori cu poftă de baschet. În nume: Blag, Chertes, Rus, Todea, Miclăuș, fotograful oficial PMOB Ciucă, Simu, Lăpușan și subsemnatul.
Don Blag, ordonează garniturile în felul următor. Echipa bleu-marin: Blag, Todea, Ciucă, Simu și Chertes și echipa albă: Lăpușan, Miclăuș, Rus si eu. Cu riscul de a părea puțin rasist, azi albul a învins și a demonstrat că știe să sară.
Scorul era 2-0 pentru albi, dar în meciul 3, echipa bleu conducea cu 8-0 și jocurile păreau făcute. În schimb, am decis sa le dăm planurile peste cap și am întors scorul în favoarea noastră, câștinând partida cu 12-10 și ducând scorul la 3-0.
A urmat o tresărire a bleu-marinilor care s-au apropiat la 3-2, iar în final mișcarea s-a terminat 4-2, cu albul mai alb ca la început.
Ne-am ales și cu un interviu la final de meci, pentru că am fost desemnat MVP. “Cristea: Vreau să mulțumesc familiei, stafului medical și colegilor de echipă, pentru susținere si pentru că pasă și 3 puncte”
Să trecem la repriza 3-a, pentru ca a fost mult așteptată, că vorba aia… Cu burta plină, nu ii goală. Am mâncat, am făcut rabat de la Cola, am glumit și vorbit despre tenis, evident baschet si sport în general. By the way, papanașii nu au mai venit de data asta, din cauza lui Tebu, care îi în mentenanță pentru o perioadă de timp, da nu îi bai, că noi te salutăm “șerpe”, cum ți-ar zice Ciucă :))
Și ajungem acum și la repriza cu numărul patru, repriză care de altfel a fost oficială pentru cel mai tânăr membru PMOB-ist David Maier. E vorba de meciul dintre echipele “U” BT -CSS Tulcea, meci din cadrul turneului 3 al fazei de clasificare, categoria U14. Normal, au bătut alb-negrii, într-un meci fără emoții. Copile, sperăm că nu ai avut trac din cauza noastră… Una peste alta, cam așa s-a desfăsurat începutul zilei de sâmbătă… Să ne auzim cu bine pe săptămâna viitoare! Să aveți baschet în suflet!
(o cronică de Silviu Cristea)

 

 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.503 citiri

Leave a Reply