Cuplaj baschetbalistic în Sala Sporturilor Horia Demian

Vineri clujenii sunt răsfățați: vor putea urmări două meciuri, unul după altul, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Astfel, de la ora 17.15 va debuta meciul băieților, U BT-BCM Timișoara, urmat de cel al fetelor, U-ACSBT Alexandria, de la ora 20.00.

U Banca Transilvania va încheia astfel seria meciurilor din sezonul regulat, cu o victorie putînd ajunge din nou actualul lider, CSU Sibiu. Acum U BT are 17 victorii și 4 înfrîngeri și se află la doar o victorie de locul 1. La rîndul lor, timișorenii stau foarte bine în clasament, pe locul 3, cu 15 victorii și 6 înfrîngeri.

Pentru acest meci mai găsiți bilete astfel:

  • Joi, 22 martie între orele 12.00 – 18.00  la casa de bilete a Sălii Polivalente
  •  Vineri, 23 martie: între orele 12.00 – 15.45 la casa de bilete a Sălii Polivalente
  • Vineri, 23 martie: între orele 16.00 – 18.00 la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.
  • la magazinele Germanos, Inmedio și Poșta Română din Cluj și din toată țara.

Preț bilete: 10 de lei
Bilet cu reducere: 5 lei (pentru elevi și studenți doar pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Copiii până în 7 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat în sală. Copiii din clasa pregătitoare au de asemenea acces gratuit. Numărul de bilete cu reducere este limitat!)

De la ora 20.00, fetele de la U vor juca împotriva Alexandriei în primul meci din cadrul seriei de posibile 3 din cadrul sferturilor de finală ale campionatului. La final de sezon regulat și după terminarea seriei de meciuri din cadrul zonei 1-5 Clujul a terminat pe locul 4 iar Alexandria pe 5. Cele două vor juca după sistemul două din trei, cine ajunge la două victorii urmînd să se califice în careul de ași. Elevele lui Dragan Petricevic și-au asigurat această poziție privilegiată pentru sferturi chiar pe terenul celor din Alexandria, acolo unde au învins săptămîna trecută într-un meci decisiv pentru ocuparea locului 4.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
670 citiri

Leave a Reply