Indian Wells: Demonstrație de forță a Simonei Halep

Simona Halep atinge semifinalele la Indian Wells, după un meci în fața Petrei Martic în care și-a demonstrat din nou calitățile de luptătoare. Condusă în decisiv cu 1-3 a revenit de acolo și n-a mai pierdut nici un game pentru un 6-4, 6-7, 6-3.

Nu doar în ultimul set a luptat fantastic Halep ci și în setul al doilea pe care l-a împins în tie-break după ce a fost condusă 2-5 și apoi iar 2-5 în tie-break.

De la 1-3 în decisiv a jucat perfect, n-a mai cedat nimic, ascultînd din nou de Darren Cahill care i-a spus să aibă foarte multă încredere cu backhand, lovitură cu care a reușit mult mai multe lovituri cîștigătoare decît de obicei.

Simona Halep arată din nou foarte bine în teren, cu un joc solid și spectaculos și cu problemele la gleznă ce par a fi trecute cu bine.

Mai mult, pe partea ei de tablou continuă rezultatele care par o avantaja, azi Naomi Osaka învingînd-o pe Karolina Pliskova, favorita 5, singura din top 10 rămasă în concurs. Astfel, următorul meci al Simonei va fi cu Naomi Osaka.

Pentru victorie Simona a luat 328.000 de dolari și 390 de puncte WTA, continuînd să rămînă și în cursa de a o devansa pe Caroline Wozniacki și în WTA Race, clasamentul paralel ce contează pentru Turneul Campioanelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
425 citiri

Leave a Reply