Magdaș i-a mîncat tortul lui Chertes, dar așa-i în viață…

Cum Chertes își sărbătorea ziua de naștere și cum a chiar jucat excelent, mă înțelesesem cu Radu să-l facem MVP dacă vom cîștiga ziua baschetbalistică sau dacă se va termina la egalitate de meciuri. Dar…

Astrele păreau să se alinieze în favoarea acestei decizii. Cu el în echipă, cu Chertes, am avut la un moment dat 3-2 la partide. Degeaba i-am preavizat eu să nu pierdem cumva meciul 6 ori dacă-l pierdem să nu mai jucăm un al șaptelea…Tentația și puterea de convingere a celor mai șireți din echipa adversă, Lăpușan și Liviu, au fost de-așa natură încît ai mei s-au lăsat influențați și au jucat și meciul 7. Și ne-au bătut.

Și-atunci, normal, nu poți pune MVP de la învinși.

Așa că Alex Magdaș (care într-adevăr a făcut meciul vieții) a fost desemnat pe merit cel mai bun jucător al zilei și a mîncat cum s-ar zice tortul pregătit pentru Chertes.

Puțin și despre jocurile propriu zise:

Suntem serioși, deși momentul nu ar recomanda o astfel de atitudine. Magdaș, MVP pe deplin meritat.

-echipa lor a fost de 5: Lăpușan, Liviu, Miclăuș, Magdaș și Muri. Rutina lui Lăpușan a făcut posibilă afirmarea celor doi, Magdaș și Muri. Cum? Păi pentru că știa că de atenția noastră se vor bucura mai ales el și Liviu, a preferat să le paseze foarte mult celor doi menționați, aceștia făcînd un joc excelent. Muri a dat un coș de două într-un meci în care era 11-11 și astfel a închis jocul, iar Magdaș a fost constant bun în toate cele 7 jocuri.

-echipa noastră a fost de 6: Chertes, Silviu, David, Simu, Rus și cu mine. Ce îmi amintesc perfect e meciul trei, cînd i-am bătut la zero, o premieră la baschetul nostru, unde un 12-0 nu s-a mai consemnat niciodată. Dar asta nu prea contează cînd pierzi ziua cu 3-4, așa că rămîne doar la capitolul…consolări.

La repriza a treia s-a remarcat însă Chertes. A plătit.

Apoi am mers la handbal, și tot așa, cînd unii cînd alții, dintr-un meci în altul, pînă seara.

A fost o sîmbătă începută frumos, la 7 dimineața și încheiată, pentru unii, la 10 seara.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.840 citiri

Leave a Reply