U-BT – victorie categorică împotriva Stelei!

sursa foto: Manases Sandor

Clujenii s-au impus pe teren propriu cu 84-68 într-un meci pe care aceștia l-au controlat aproape în totalitate. Cei mai buni oameni ai gazdelor au fost Kuti (16 p.), Barro (13 p.) și Watson (12 p.). De remarcat este faptul că Ousmane Barro a avut o eficiență aproape perfectă cu: 4/4 la aruncările de 2 puncte și cu 5/7 la libere. Barro s-a remarcat și datorită recuperărilor (9), cel mai bun om al meciului la acest capitol.

Nandor Kuti, U-BT, a declarat după meci că partida a fost câștigată în special de apărare – el și colegii săi au încasat doar 68 de puncte. Acesta a mai spus că victoria de la Galați a unit foarte mult echipa și că jucătorii au început să vorbească și mai multe între ei, întărind relațiile de joc.

Antrenorul celor de la U – Banca Transilvania, Mihai Silvășan, s-a declarat mulțumit de rezultatul baieților săi, deși nu au avut foarte mult timp la dispoziție să pregătească partida. Silvășan a amintit de victoria de la Galați unde echipa lui a remontat un hadicap de 20 de puncte, dând astfel dovadă de caracter.

Victoria de ieri împotriva bucureștenilor, coroborată cu cea muncită de la Galați, îi aduce pe baschetbaliștii de la U-BT la doar 2 puncte în urma liderului – CSU Sibiu. Pentru clujeni urmează o o nouă partidă acasă (vineri), contra Timișoarei – o altă contracanditată la titlu. Acest meci va consfinți și ultima înfruntare din sezonul regulat

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.627 citiri

Leave a Reply