Andrei Mlendea, într-o companie selectă de membri ATP

Andrei Mlendea

Andrei Mlendea este antrenorul de Cupa Davis a României, cel care alături de căpitanul nejucător Gabriel Trifu se află acum la conducerea naționalei.

Mlendea este antrenor ATP și în același timp membru ATP cu drept de vot. El este în fapt singurul coach ATP din România, acest lucru însemnînd inclusiv faptul că este acreditat direct la orice fel de turneu din lume, inclusiv la cele de Grand Slam.

Mlendea a antrenat la foarte multe turnee  ATP, WTA, printre ele și cele de Grand Slam, acreditarea internațională fiind o reflectare a rezultatelor obținute, el trecînd de o comisie foarte exigentă care i-a recunoscut meritele.

În acest moment el este antrenorul lui Marius Copil, după ce le-a antrenat pe Irina Begu, Simona Halep, Jelena Jankovic și Andreea Mitu.

Pe lista antrenorilor care sunt membri și antrenori ATP figurează, alături de Mlendea, nume mari de antrenori precum Paul Annacone, Boris Becker, Nick Bollettieri, Darren Cahill, Alberto Castellani, Brian Gottfried, Sebastian Grosjean, Goran Ivanisevici, și alții.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
712 citiri

Leave a Reply