Fed Cup debutează sîmbătă cu o festivitate impresionantă

Tragerea la sorți efectuată azi la Platinia Hotel a stabilit ordinea de joc pentru prima zi a întâlnirii România – Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP Paris Bas. Se pregătește o ceremonie specială, spectatorii fiind rugați să ajungă la locurile lor încă de la ora 12.15.  

Meciurile de sîmbătă, începînd cu ora 13.00 sunt Simona Halep – Viktorija Golubic, urmat de Irina Camelia Begu – Timea Bacsinszky.

Duminică, de la ora 12, vor avea loc meciurile: Simona Halep – Timea Bacsinszky, Irina Camelia Begu – Viktorija Golubic și Irina Begu/Simona Halep – Patty Schnyder/Jil Teichmann.

”Oricum ar fi fost, ar fi fost OK. Nu ştiu cum e mai bine, să joci în primul sau în al doilea meci. Dacă a ieşit, aşa voi juca, voi fi gata de meci şi vom vedea ce va fi. Fiecare jucătoare joacă tot ceea ce are mai bun pentru ţara din care este. O să fie un meci dificil, foarte emoţional. Sper să fiu bine pe teren, să joc ceea ce trebuie şi să câştig meciul. Primul meci contează, cel de sâmbătă. Mă voi concentra pe acel meci şi după aceea duminică vom vedea cum va fi situaţia. Eu sper să câştig fiecare meci pe care îl joc”, a declarat Simona Halep după tragerea la sorți”.

Spectatorii care au bilete la meciul de sâmbătă, 21 aprilie, rugați să fie pe locurile lor la ora 12.15, pentru a participa la un moment unic în istoria tenisului.

Organizatorii pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă.
Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15.

Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 10.30.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis.
Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
969 citiri

Leave a Reply