Mihai Silvășan și Dan Fleșeriu, declarații înainte de meciul derby dintre U BT și CSU Sibiu

Nandor Kuti (U BT)
Foto: Silviu Cristea

Mîine, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj are loc derby-ul campionatului de baschet (meci programat în zona locurilor 1-6), meciul dintre U Banca Transilvania și CSU Sibiu. 

Înainte de această partidă antrenorii Mihai Silvășan și Dan Fleșeriu au vorbit cu respect unul despre formația antrenată de către celălalt, dar în același timp au vorbit cu încredere în echipele lor pentru a obține victoria. Va fi un meci de care pe care, învingătorul urmînd să conducă în clasament.

Mihai Silvășan, citat de către site-ul www.u-bt.ro a spus:

”E foarte multă emoție în aceste meciuri cu Sibiul, mai mult din partea fanilor. Ne așteptăm la un meci foarte intens din toate punctele de vedere, este o echipă bună, nu degeaba sunt pe locul 1 în clasament în acest moment. Sunt foarte atletici, joacă foarte intens, un baschet rapid, pe tranziție de multe ori, greu de contracarat. Însă și noi suntem o echipă bună, vrem să ne găsim consistența, cum a spus și Giordan. Nu mai e foarte mult timp până începe Play-off-ul și vrem să legăm niște meciuri bune și, de ce nu, să terminăm pe primul loc după această fază a campionatului, 1-6. Pentru a reuși asta, trebuie să învingem Sibiul și aici, dar și la ei acasă, asta ne dorim. Ne-au bătut de două ori în acest sezon, în primul meci, la ei, deși au avut foarte mulți accidentați au reușit să ne învingă, la noi acasă ne-au bătut fără drept de apel, la 15 puncte diferență. Pentru jucătorii mei este și un meci de mândrie, vor să demonstreze că au valoare și că sunt mai buni decât echipa din Sibiu, că merită primul loc.

Dan Fleșeriu, citat de către site-ul csusibiu.ro a declarat:

”Echipa noastră și-a revenit puțin după înfrângerea de la Oradea, am jucat ceva mai bine, din punct de vedere defensiv împotriva Timișoarei, să speram ca putem face aceeasi presiune pe adversarii noștri, de data aceasta, probabil mai valoroși decât Timișoara și probabil și noi vom avea un lucru mai greu de facut cel putin din punct de vedere al apararii. Ne bazăm foarte mult pe pivoții noștri, să facă recuperările, să avem tranziție bună, și sperăm că vom reuși să punem presiune până pe finalul meciului la Cluj și să avem șansa de a câștiga. Clujul este o echipă excelentă, cu jucători foarte-foarte buni pe toate pozițiile, cu aruncători foarte buni de afară, au un joc de echipă foarte bun și cred că de data aceasta nu ne vor mai desconsidera și își vor pune absolut toate armele în funcțiune. Totuși, noi mergem cu speranța de a face un joc reușit și vom vedea dacă scorul va fi în favoarea noastră”, spune antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Clasamentul, înainte de acest meci:

1. BC CSU Sibiu 21/5 47
2. U-Banca Transilvania Cluj 20/6 46
3. CSM CSU Oradea 18/8 44
4. CSM Steaua Eximbank Buc 17/9 43
5. BC SCM Timisoara 16/10 42
6. BCMU FC Arges Pitesti 14/12 40
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
906 citiri

Leave a Reply