Mișcare intensă și dueluri încinse sub panourile din Ghibu (o cronică de Vali Todea)

Prima întâlnire a PMOB-iștilor după Paște a adunat la start 7 membri, dispuși astfel în două echipe: în formația de culoare închisă au evoluat Liviu Ciucă, Dani Rus și Florin Chertes, în timp ce echipa adversă a fost formată din Radu Simu, David Maier, Mihai Miclăuș și subsemnatul.

Dat fiind faptul că am jucat pe tot terenul în mai puțini oameni decât deobicei, s-a alergat mai mult iar unii s-au resimțit la final. Au fost mult mai puține discuții contradictorii de această dată, iar în ciuda jucătorului în plus avut de ehipa noastră, unele meciuri au fost decise la mustață. Încă nu se cunoaște exact câte partide s-au disputat, unii spun că scorul a fost 2-2, în timp ce alții înclină pentru 3-2 în favoarea echipei multicolore (Miclăuș și-a dat jos maieul alb pentru poza de grup).

Au fost multe ratări dar și reușite de la mare distanță venite din partea lui David și Dani, primul ieșind MVP-ul ediției. Per total, o dimineață de sâmbătă reușită continuată cu voie bună la masa de după, acolo unde ni s-a alăturat și Daniela.

Gurile rele spun că Ovidiu Blag, Ovidiu Tebu și Silviu Cristea nu au trecut proba cântarului după masa (mesele) de sărbătorile Pascale și astfel nu au participat la această ediție a mișcării PMOB-iste, promițând să revină cât de repede posibil cu forțe proaspete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
448 citiri

Leave a Reply