Nume grele din tenis vin la Cluj-Napoca pentru evenimentul Sports Festival!

Clujul va fi gazda unor nume uriașe din lumea tenisului: frații Bryan (Bob și Mike), cel mai titrat cuplu din tenisul mondial – cu 6 turnee de Grand Slam câștigate și nu mai puțin de 116 titluri ATP adjudecate. Pe lângă aceștia și-a anunțat prezența și Goran Ivanisevic, cel care deține în palmares un trofeu de Grand Slam și e multiplu câștigător de turnee ATP. Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur vor fi și ei prezenți la mega-evenimentul care are loc pe data de 15 iunie.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui meciurile demonstrativului unde echipa România va da piept cu o selecționată mondială. Așadar:

Team Romania vs Team World

Pavel vs Ivanisevic

Pavel/Ungur vs Ivanisevic/Bryan

Pavel/Mergea vs Bryan/Bryan

     Bob și Mike au declarat că sunt încântați de posibilitatea deplasării în România și că au auzit doar lucruri frumoase despre țara noastră. Aceștia au spus că datorită celor 20 de ani petrecuți în circuit și-au făcut mulți prieteni (jucători) români, în plus Goran Ivanisevic este o legendă vie a tenisului și va fi o plăcere să joace alături de el.
     Goran Ivanisevic a glumit pe seama amicului său, Andrei Pavel, pe care l-a sfătuit să se antreneze înaintea duelului împotriva sa, croatul fiind de părere că spectatorii vor avea parte de un meci foarte frumos. Andrei Pavel este uimit de atmosfera din Sala Polivalentă de la Cluj pe care nu a avut șansa să o trăiască pe viu ca jucător al echipei României de Cupa Davis, dar vrea să se bucure de acest public minunat în iunie.
     Mergea a făcut o mică glumă după ce a aflat că va fi prezent la Sports Festival și a zis ca ar veni și pe jos la Cluj pentru a nu rata un astfel de eveniment. Adi Ungur a declarat că este onorat de această invitație, spectacolul fiind asigurat.
     Bilete pentru demonstrativul de tenis din 15 iunie s-au pus în vânzare pe www.sportsfestival.com / www.entertix.ro / www.bilete.ro; 1500 de bilete sunt disponibile în regim early-bird, cu prețuri de 35, 50 și 120 de lei. Tot în cadrul Sports Festival va avea loc și confruntarea dintre legendele fotbalului. Un demonstrativ între Generația de Aur și Barcelona Legends este programat pe 16 iunie pe Cluj Arena, la care s-au vândut deja 9.000 de bilete.
Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.542 citiri

Leave a Reply